The latest news from DEME

DEME-personeel en DEME4Life Foundation verzamelen € 30.000

DEME-personeel en DEME4Life Foundation verzamelen € 30.000

Zwijndrecht, 23 oktober 2013 - Vandaag wordt op het hoofdkantoor van de Zwijndrechtse bagger-, milieu- en waterbouwgroep DEME een cheque van € 30.000 overhandigd aan de Vlaamse Liga tegen Kanker. De heer Marc Michils, directeur van de Vlaamse Liga tegen Kanker mag de cheque in ontvangst nemen.

 

Op 9 augustus 2013 stonden 66 DEME-medewerkers aan de start van de 44ste editie van de ‘100 km Dodentocht’ van Bornem. Elke DEME-deelnemer liet zich per gestapte kilometer sponsoren door familie, vrienden, kennissen of collega’s. Op die manier werd meer dan 15.000 Euro verzameld ten bate van de actie Kom op Tegen Kanker. Via zijn stichting DEME4LIFE Foundation heeft DEME dit bedrag verdubbeld zodat deze actie afgesloten wordt met het mooie bedrag van 30.000 €. Met haar Dodentocht-actie bevestigt de Groep haar engagement ten bate van het kankeronderzoek en de begeleiding van de helaas zeer velen die met deze levensbedreigende ziekte worden geconfronteerd.

De deelname van het DEME-personeel aan de Dodentocht van Bornem maakte deel uit van de negende jaarlijkse DEME-Beweegcampagne, waarmee het bedrijf zijn medewerkers wil aanzetten tot meer en beter bewegen en gezonder leven. Voor DEME is dit een belangrijk element van Corporate Social Responsibility en duurzaam ondernemen.

Binnen enkele weken lanceert DEME bij zijn personeel zijn tiende Beweegcampagne met als belangrijkste doel in juni 2014 met minstens 150 DEME-medewerkers de Passo dello Stelvio in Noord-Italië met de fiets te beklimmen. Met deze deelname zullen het DEME-personeel en de DEME4LIFE Foundation de Beweging tegen Diabetes mede ondersteunen.

Over DEME

De Belgische bagger-, waterbouw- en milieugroep DEME heeft in enkele zeer specialistische en complexe waterbouwkundige disciplines wereldwijd een prominente plaats verworven. De DEME-Groep diversifieerde vanuit baggerwerken en landwinning naar waterbouwkundige projecten op volle zee, dienstverlening aan olie- en gasbedrijven, installatie van offshore windparken, milieuactiviteiten zoals grondsanering, slibrecyclage en revalidatie van brownfields en wrakopruiming. Dankzij zijn multidisciplinaire kennis en ervaring, project-synergiën en zijn geïntegreerde bedrijfsstructuur kon DEME uitgroeien tot een ‘global solutions provider’. De Groep beschikt over een van de meest moderne, hoogtechnologische en veelzijdige vloten voor bagger- en waterbouwactiviteiten. DEME stelt meer dan 4200 mensen te werk. In 2012 realiseerde de Groep een omzet van 1,915 miljard euro.

Contact

Ann Wittemans - Communication Manager - T +32 3 210 67 94 - M + 23 470 88 04 71 - Wittemans.Ann@deme.be

 

Do you have a question about this subject?